Vážení voliči KSČM, děkujeme za vaše hlasy!

Autor: MěV KSČM Brno <kscm(at)kscm-brno.cz>, Téma: Volby a kandidáti, Vydáno dne: 30. 05. 2010

Vedení Městského výboru KSČM v Brně děkuje všem voličům, kteří ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR 28. a 29. května 2010 dali hlas naší straně. Naši poslanci budou, tak jak tomu ostatně bylo vždy, prosazovat skutečně levicovou politiku a hájit zájmy obyčejných lidí. Naše poděkování patří také všem organizátorům volební kampaně i členům okrskových volebních komisí.

Zároveň vás prosíme o důvěru a hlas našim kandidátům do zastupitelstev MČ a města Brna v nadcházejících podzimních komunálních volbách. Současně s nimi se také uskuteční volby do Senátu P ČR ve volebních obvodech č.55 Brno –venkov, který zasahuje také do města Brna, konkrétně jeho částí Bystrc, Kníničky a Žebětín. Za KSČM v tomto obvodě kandiduje MUDr.Vojtěch ADAM, krajský zastupitel a starosta města Ivančice. Ve volebním obvodu č.58 Brno-město, který zahrnuje MČ Bohunice, Černovice, Chrlice, Brno-jih, Maloměřice a Obřany, Slatina, Tuřany, Vinohrady a Židenice kandiduje za KSČM člen zastupitelstev Jihomoravského kraje, Brna-města a Líšně RNDr.Daniel Borecký, CSc.

Připomínáme, že jak komunální, tak senátní volby budou mimořádně důležité. Na komunální úrovni se rozhoduje o řadě věcí, které mohou obyvatelům města ulehčit život a směřovat(nebo také) ne investice do potřebných věcí jako jsou chybějící jesle, mateřské školky, opravy školních objektů, výstavba sociálních bytů, domovů pro seniory a podobně. V Senátu P ČR letos nastává šance zvrátit jeho pravicový charakter a také konečně ustavit klub senátorů zvolených za KSČM. Vysvětlete nutnost dát hlasy straně, které hájí práva vás obyčejných lidí i svým příbuzným a přátelům. Děkujeme.

Ing. Ladislav Býček
Předseda MěV KSČM v Brně