ARCHIV - VOLBY 2014

Otevřený dopis předsedy MěV KSČM Brno k druhému kolu senátních voleb

Vážená soudružko, vážený soudruhu, dovol mi obrátit se na Tebe v souvislosti s druhým kolem senátních voleb. V prvé řadě bych chtěl touto cestou poděkovat naší kandidátce do senátu soudružce JUDr. Heleně Sýkorové za odvedenou práci. Přes její obětavý přístup a dobrý volební výsledek se jí nepodařilo postoupit do druhého kola.

Velké poděkování také patří všem členům a funkcionářům strany za aktivní přístup ve volební kampani. V neposlední řadě patří poděkování všem členům strany a našim sympatizantům za podporu naší kandidátky při hlasování.

Nyní máme před sebou druhé kolo senátních voleb, při kterém lze očekávat nízkou volební účast. Při minulých volbách v roce 2008 stačilo v obvodu č. 60 v Brně ke zvolení senátora necelých 22 tis. hlasů. Naši členové tak mohou rozhodujícím způsobem přispět k volebnímu výsledku a rozhodnout, zda tento senátní obvod bude zastoupen levicovým či pravicovým senátorem. V uplynulém období se ukázalo, že Senát, i když naše strana je k jeho existenci dlouhodobě kritická, může sehrát roli brzdy k nejhorším experimentům pravicových vlád. Nyní se opět rozhoduje o tom, zda v Senátu bude mít převahu levice nebo pravice.

Jelikož do druhého kola senátních voleb v tomto obvodu postoupil levicový kandidát Ing. Karel Doležal, apeluji na Tebe, abys v pátek 17. či v sobotu 18. října zcela určitě šel (šla) k volbám a podpořil(a) ho. Stejně tak, prosím, oslov své rodinné příslušníky, sousedy a známé. S ohledem na očekávanou malou volební účast bude každý hlas důležitý.

Děkuji za spolupráci a jsem se soudružským pozdravem

Ing. Ladislav B ý č e k
předseda MěV KSČM v  Brně

| Autor: MěV KSČM Brno | Vydáno dne 14. 10. 2014 | 1067 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek